Cine News

Ο ηθοποιός - φαβορί για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν στη μεγάλη οθόνη

Ο πρωταγωνιστής του «The Bear», που σάρωσε τα βραβεία -Χρυσή Σφαίρα, Emmy και SAG- για την ερμηνεία του στη σειρά.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2024

O Τζέρεμι ’Αλεν Γουάιτ βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν στην ταινία με προσωρινό τίτλο «Deliver Me From Nowhere».

Το φιλμ, σε σενάριο Σκοτ Κούπερ, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη σκηνοθεσία, βασίζεται στο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς «Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska» που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο και επικεντρώνεται στην περίοδο που το «Αφεντικό» δημιούργησε το άλμπουμ «Nebraska».

Η ιστορία καταγράφει το ταξίδι για τη δημιουργία του έκτου στούντιο άλμπουμ του Σπρίνγκστιν, μια σκοτεινή, συλλογή τραγουδιών σε μία ιδιαίτερη προσωπική περίοδο για τον τραγουδιστή.

Ηχογραφήθηκε στο υπνοδωμάτιό του στο Colts Neck του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο μερικά χρόνια προτού κυκλοφορήσει με την E Street Band το «Born in the U.S.A». Ήταν έντονα επηρεασμένος από την ταινία του Τέρενς Μάλικ «Badlands», ενώ σήμερα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι η καλύτερη δουλειά του.

Λίγες ώρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι ο ο θρύλος της αμερικανικής ροκ θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος μη Βρετανός τραγουδοποιός που εισάγεται στην βρετανική Aκαδημία «The Ivors Academy».

Θα γίνει το 27ο μέλος της ανάμεσα σε σπουδαίους τραγουδοποιούς όπως ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Πίτερ Γκάμπριελ. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στο Grosvenor House του Λονδίνου, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο Τζέρεμι ’Αλεν Γουάιτ, που σάρωσε τα βραβεία -Χρυσή Σφαίρα, Emmy και SAG- για την ερμηνεία του στη σειρά «The Bear», αυτή τη στιγμή κάνει γυρίσματα για την τρίτη και τέταρτη σεζόν της σειράς στο Σικάγο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close